Youtube: favorieten van juni

Zijn jullie ook zo gek op favorietenvideo’s van bekende Youtubers? Ik kijk altijd heel erg uit naar het begin van de maand om deze filmpjes te bekijken en zo – hopelijk – nog wat leuke, niet-gesponsorde – holy grails te ontdekken. Mijn favorieten van deze maand:   Ik hou énorm van Nikkie: haar stijl is heerlijk bubbly (ik draag opvallend vaker highlighter als ik haar filmpjes heb bekeken) en good heavens, wat is zij fantastisch goed in make-up. Haar succes is zo verdiend, wat een topchick! Haar favorietenvideo’s staan ook altijd heel hoog in mijn lijstje 🙂 Fleur de Force en Tati! En nog een collab van de twee bovenstaande Youtubers Nog een favoriete Youtuber hier: Alix van ‘I Covet Thee’ Alanna! <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_20160612_112916
Getest: body mousse van Kneipp

Sommige perspakketjes zijn echt een cadeautje: ik kreeg twee zalige body mousses toegestuurd om eens uit te testen. En nu...

Close