Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

Er zijn zo van die jurkjes waar je spontaan verliefd op wordt… mag ik jullie mijn allernieuwste crush du jour voorstellen? Licht smaragdgroen en hugging all the right curves en de perfecte lengte (zowel van rok als mouwtjes). En nog een prachtige halslijn ook… wat meer kan een vrouw nog vragen? Het riempje was helaas wel flink te groot voor rond mijn taille, maar dat heb ik een beetje weggemoffeld op de foto’s… dus eventjes naar de schoenmaker voor een paar extra gaatjes in je riem! topvintage-jurk vintage-chic-dress vintage-chic-jurken Jurkje: Vintage Chic (hier) Schoenen: Nero Giardini (hier)

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. July 13, 2016 / 8:21 am

    Wauw, wat ben je mooi in dit jurkje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.