Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

Er zijn zo van die jurkjes waar je spontaan verliefd op wordt… mag ik jullie mijn allernieuwste crush du jour voorstellen? Licht smaragdgroen en hugging all the right curves en de perfecte lengte (zowel van rok als mouwtjes). En nog een prachtige halslijn ook… wat meer kan een vrouw nog vragen? Het riempje was helaas wel flink te groot voor rond mijn taille, maar dat heb ik een beetje weggemoffeld op de foto’s… dus eventjes naar de schoenmaker voor een paar extra gaatjes in je riem! topvintage-jurk vintage-chic-dress vintage-chic-jurken Jurkje: Vintage Chic (hier) Schoenen: Nero Giardini (hier)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
capsule-wardrobe
Inspiratie: capsule wardobes

Hebben jullie al gehoord van capsule wardrobes?

Close