Favoriet schoenenmerk: Unisa

Volgens mij kan ik wel stellen dat ik een moeilijk mens ben als het op goede schoenen aankomt. Zo weiger ik categoriek schoenen te kopen die niet bij de eerste passessie als gegoten zitten, loop ik het liefst de hele dag op comfortabele heels én moeten de schoenen aan mijn pootjes nog eens mooi zijn ook. Mijn vriendinnen lachen er regelmatig mee en grappen dat die lijst nog moeilijker is dan mijn wat-zoek-ik-in-een-lief-lijstje. Aan de andere kant: ik kan heel Antwerpen rondcrossen op mijn hoge hakken zonder een greintje pijn. Eat that! Als ik dan eens een merk ontdek dat aan al mijn eisen voldoet, ben ik een gelukkige fashionblogger. Met een iets vollere schoenenkast, vanzelfsprekend. Favoriet schoenenmerk du jour: Unisa. Het is Spaans (ik zal proberen objectief te zijn, maar Italianen en Spanjaarden wéten verdorie hoe ze fab schoenen moeten maken die er nog leuk uitzien ook) en ik kende het eigenlijk alleen nog maar van de plaatselijke schoenenwinkel waar menig loon gesneuveld is. Tijdens de pre-sale ging ik naar said winkel om eens tussen de schoenen te gaan snuisteren. Gewapend met 3 schoenendozen kwam ik weer thuis, en een favoriet schoenenmerk rijker. Sandalen-Unisa-OWEN-806953_1200_A Waarom ik zo gek ben op hun schoenen?

 • redelijk betaalbaar
 • de hakken lopen heerlijk
 • ze begrijpen dat half Europa bezaaid is met kasseien en hebben voor een dikkere zool gezorgd, waardoor je niet iedere kassei voélt
 • veel trendy modellen

Sandalen-Unisa-WARIAN-2634523_1200_A

4 Comments
   1. Ja! Ze zijn verrassend comfortabel eigenlijk 😀
    Alleen dat riempje is altijd een crime om dicht te krijgen vind ik zelf, maar eens ze dicht zijn is alles picobello.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_20160626_181532
Verjaardagswinactie

Oeps... bijna een maand geleden werd Glamourista 7 jaar oud (ik kan het zelf ook amper geloven! Procrastinatie tijdens 'den...

Close