Favoriet schoenenmerk: Unisa - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Favoriet schoenenmerk: Unisa

Sandalen-Unisa-OWEN-806953_1200_A

Volgens mij kan ik wel stellen dat ik een moeilijk mens ben als het op goede schoenen aankomt. Zo weiger ik categoriek schoenen te kopen die niet bij de eerste passessie als gegoten zitten, loop ik het liefst de hele dag op comfortabele heels én moeten de schoenen aan mijn pootjes nog eens mooi zijn ook. Mijn vriendinnen lachen er regelmatig mee en grappen dat die lijst nog moeilijker is dan mijn wat-zoek-ik-in-een-lief-lijstje. Aan de andere kant: ik kan heel Antwerpen rondcrossen op mijn hoge hakken zonder een greintje pijn. Eat that! Als ik dan eens een merk ontdek dat aan al mijn eisen voldoet, ben ik een gelukkige fashionblogger. Met een iets vollere schoenenkast, vanzelfsprekend. Favoriet schoenenmerk du jour: Unisa. Het is Spaans (ik zal proberen objectief te zijn, maar Italianen en Spanjaarden wéten verdorie hoe ze fab schoenen moeten maken die er nog leuk uitzien ook) en ik kende het eigenlijk alleen nog maar van de plaatselijke schoenenwinkel waar menig loon gesneuveld is. Tijdens de pre-sale ging ik naar said winkel om eens tussen de schoenen te gaan snuisteren. Gewapend met 3 schoenendozen kwam ik weer thuis, en een favoriet schoenenmerk rijker. Sandalen-Unisa-OWEN-806953_1200_A Waarom ik zo gek ben op hun schoenen?

 • redelijk betaalbaar
 • de hakken lopen heerlijk
 • ze begrijpen dat half Europa bezaaid is met kasseien en hebben voor een dikkere zool gezorgd, waardoor je niet iedere kassei voélt
 • veel trendy modellen

Sandalen-Unisa-WARIAN-2634523_1200_A

Mijn hair rehab tips: een maand later
Verjaardagswinactie

4 Comments

 • Reply Nathalie July 6, 2016 at 10:45 pm

  Ooh, ik heb bij de avance laatst ook mijn 1e paar van Unisa gekocht. Helaas niet in de sale, maar ze waren te mooi om te laten staan.
  Daarvoor nog nooit van dit merk gehoord eigenlijk. Dit zijn mijn sexy’s:
  https://be.avanceshoes.com/be/d150702-36-40-sandal-heel-u-black-40-10218458-00-1.html
  😉

  • Reply Glamourista July 6, 2016 at 11:06 pm

   Ohneee, die staan ook nog op mijn lijstje 😀 Stappen ze ook goed? 🙂

   • Reply Nathalie July 7, 2016 at 8:36 pm

    Ja! Ze zijn verrassend comfortabel eigenlijk 😀
    Alleen dat riempje is altijd een crime om dicht te krijgen vind ik zelf, maar eens ze dicht zijn is alles picobello.

    • Reply Glamourista July 8, 2016 at 1:40 pm

     Hahaha oh daar ben ik het helemaal mee eens! 🙂 Die dingen zitten soms zo straf 😮

  Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_20160626_181532
  Verjaardagswinactie

  Oeps... bijna een maand geleden werd Glamourista 7 jaar oud (ik kan het zelf ook amper geloven! Procrastinatie tijdens 'den...

  Close