Eventjes missing in action... - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Uncategorized

Eventjes missing in action…

June 19, 2016

Oeps… ik zag dat ik een paar ongeruste mailtjes in mijn mailbox had gekregen 🙂 Ik ben een poosje uit de running, vorig weekend stond ik op met een pijnlijke rechterhand en op maandag kon ik mijn rechterhand niet meer bewegen en kreeg ik de hele tijd pijnlijke steken. Op naar de dokter: een peesontsteking door overbelasting. Ondertussen heb ik een brace gekregen die gelukkig al wel helpt tegen de pijn (en laten we eerlijk zijn: ik, die met met koppige hoofd alsnog probeer om bewegingen te maken met mijn hand die ik absoluut moet vermijden nu) en ben ik begonnen met oefeningen bij de kinesist, maar nog steeds moet ik alles met links doen. En dat is allesbehalve mijn dominante hand… (al begint het opmaken met links nu redelijk te lukken). 4384ae09f209f7f3787e2da45c07f089 Ik heb nog enkele blogposts in draft staan, dus die zien jullie vast nog wel verschijnen de komende dagen (zo moet ik nog steeds de 7-jarige verjaardag van Glamourista vieren… oh, afleiding!)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Nathalie June 19, 2016 at 10:56 pm

  Beterschap!!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  Happy New Hair!

  Liefjes, nu ik dit schrijf, moeten jullie mij één dingetje beloven: als ik door tijdsgebrek weer eens naar een andere...

  Close