Eventjes missing in action…

Oeps… ik zag dat ik een paar ongeruste mailtjes in mijn mailbox had gekregen 🙂 Ik ben een poosje uit de running, vorig weekend stond ik op met een pijnlijke rechterhand en op maandag kon ik mijn rechterhand niet meer bewegen en kreeg ik de hele tijd pijnlijke steken. Op naar de dokter: een peesontsteking door overbelasting. Ondertussen heb ik een brace gekregen die gelukkig al wel helpt tegen de pijn (en laten we eerlijk zijn: ik, die met met koppige hoofd alsnog probeer om bewegingen te maken met mijn hand die ik absoluut moet vermijden nu) en ben ik begonnen met oefeningen bij de kinesist, maar nog steeds moet ik alles met links doen. En dat is allesbehalve mijn dominante hand… (al begint het opmaken met links nu redelijk te lukken). 4384ae09f209f7f3787e2da45c07f089 Ik heb nog enkele blogposts in draft staan, dus die zien jullie vast nog wel verschijnen de komende dagen (zo moet ik nog steeds de 7-jarige verjaardag van Glamourista vieren… oh, afleiding!)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_20160606_072157
Happy New Hair!

Liefjes, nu ik dit schrijf, moeten jullie mij één dingetje beloven: als ik door tijdsgebrek weer eens naar een andere...

Close