Brexit en de UK webshops zoals Asos, Boohoo - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty fashion

Brexit en de UK webshops zoals Asos, Boohoo

June 24, 2016

Het is dus een Brexit geworden, maar wat gaat dat betekenen voor gigantische fashion retailers zoals  Asos, Boohoo, Net-a-porter, Topshop,…  of beautyretailers zoals Beautybay, Space NK,…  Of denk maar aan Amazon.co.uk! Ik bestel net amper uit Amerikaanse webshops omdat ik er een hekel aan heb om nog extra belastingen en douanekosten te betalen… en laat daar de EU net zo fijn voor zijn. Ergens ben ik erg benieuwd hoe dit zijn effect gaat hebben in de e-marketing van zulke grote ketens (hey, noem het beroepsmisvorming), maar ook voor de kleinere webshops (ik bestel bijvoorbeeld heel graag bij mensen op Etsy, en vaak uit de UK… voor hen gaat er een énorme afzetmarkt wegvallen). ps: net gezien dat de website van Asos alvast gesloten is… ik heb een licht vermoeden dat zij al aanpassingen aan het doorvoeren zijn (de Pond staat zwak nu, en bij sommige van deze webshops kan je kiezen in welk currency je betaalt (als je nu in Ponden kan betalen, komt dat goedkoper uit dan in Euro betalen). Grote kans dus dat ze je voorlopig even dwingen om alsnog in de europrijs – die altijd véél duurder is dan de omgerekende prijs in Ponden – te betalen)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Eventjes missing in action…

Oeps... ik zag dat ik een paar ongeruste mailtjes in mijn mailbox had gekregen :) Ik ben een poosje uit...

Close