Recept: Chocolate Chip Cookies - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
recepten

Recept: Chocolate Chip Cookies

2016-03-26-14.07.52

  Een van mijn favoriete soortjes koekjes? Chocolate Chip cookies… yum! En zeker als je ze zelf kan maken, zijn ze extra lekker. Dit is het receptje dat ik standaard gebruik: (ik kook trouwens het liefste met cups etc, dan hoef ik niet de hele tijd mijn weegschaal te gebruiken). Ik zou zeggen: maak deze koekjes zeker eens zelf op een druilerige zondagnamiddag, you’ll thank me! chocolate chip cookies recept Ingrediënten:

  • ¾ cup suiker
  • 1 cup boter
  • 1 ei
  • 2 1/4e cup bloem
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp zout
  • 1 cup gemalen noten (optioneel)
  • 2 cups chocolade

  Eerst meng je alle droge ingrediënten, daarna voeg je het ei en de boter toe. Ik liet ze ongeveer een 10-tal minuten bakken in de oven tot ze goudbruin zijn. Dan nog eventjes laten ‘uitzweten’ en niet direct in een doos stoppen… zo maak je ze lekker chewy. Smakelijk! healthy  

Demak'Up Detox Water Challenge
Musthave: nude pumps

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
fa5b5e6e0586b183a3ef0ca58ce7e4a6
Musthave: nude pumps

Zomermusthave: nude pumps: als er nu één paar schoenen is dat je echt in je kast moet hebben voor deze zomer...

Close