Mijn nieuwe Desiderius tas van Duifhuizen tassen en koffers - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Mijn nieuwe Desiderius tas van Duifhuizen tassen en koffers

IMG_6616

Enkele dagen geleden begon het festivalseizoen met het festival Coachella (en dat heb je vast en zeker gemerkt op social media: het lijkt wel alsof iédere beetje invloedrijke fashionblogger of celebrity daar enkele dagen rondhuppelde). Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik dan ook een leuke tas uitkiezen die perféct past in die bohemian festivalstijl om te reviewen. Mag ik jullie voorstellen aan de nieuwe liefde in mijn tassenstash: mijn tas van Desiderius (mét franjes). Wie festivaloutfit zegt, zegt franjes! Vandaar vond ik deze tas echt perfect als festivaltas: lekker ruim om er toch al je spulletjes in te steken en nog stylish ook. Jullie hadden trouwens Maya’s blik moeten zien toen ik de tas uitpakte en eens droeg: bewegende franjes! IMG_6616 De kleur past bij heel veel outfits, en in de zomer en lente draag ik ook gewoon niet zo graag een zwarte tas… perfect dus! IMG_6617    

Review: Kneipp Beautiful Shape huidolie
Wat zou jij doen als je 5000 euro kreeg?

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
paris_intro
Wat zou jij doen als je 5000 euro kreeg?

"Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?" Mijn grote kindertijdheld Samson zong het al... maar wat nu als...

Close