Klaar voor het feestseizoen?

Klaar voor het feestseizoen?

Oh, wat hou ik altijd van deze periode: het weer wordt weer lekker warm, de zon schijnt meer, en ik heb het eindelijk weer warm genoeg om jurkjes aan te doen! En nog beter: het is ook het seizoen van de communiefeesten en trouwfeesten waarbij je je helemaal mag opdoffen. Love it! Ik ontdekte een supermooie feestcollectie bij Esprit: prachtige jurken om aan te trekken naar een bruidsfeest of een ander leuk zomerfeestje!

Cute feestjurkjes

Zelf ben ik altijd gék op mooi aangesloten maxidresses, pencil dresses of kanten jurkjes, en die zie je gelukkig volop in deze collectie terug. Hoe ik het meestal combineer? Wel, ik heb het spijtig genoeg erg snel koud, dus ik neem altijd een leuk truitje mee of een leuk spijkerjasje dat ik nog over de jurk kan aantrekken. Het liefst van al draag ik het met een leuk paar hakken – ik ben niet van de grootste, haha – om de look helemaal af te maken. Let wel op: voor een tuinfeest zijn hakken vaak niet zo welkom 😉 Maar goed, laat ik maar snel enkele van mijn favoriete jurkjes laten zien: esprit-2016 Zijn ze niet prachtig? Ik vind vooral de laatste maxidress en de rode kanten jurk stunning! esprit-collectie-2016

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.