Mijn nieuwe favoriete kleine tas

Mijn nieuwe favoriete kleine tas

  Ik ben een tassenmadam: altijd geweest, always will be… de laatste maanden heb ik er trouwens een nieuwe obsessie bij: zwarte, redelijk kleine tassen die er heel erg classy uitzien. Ik, veeleisend? Mijn kasten puilen uit van de shoppers en bruine tassen, dus werd het wel echt eens tijd om wat klassiekere tassen in mijn stash te verwelkomen.   Enter mijn gloednieuwe tas van oMyBag, gemaakt van ecoleer: mijn allernieuwste schatje dat ik kocht bij TheBagStore (trouwens ook een enorme aanrader: ik kocht er enkele jaren geleden mijn favoriete kleine tasje van Cowboysbag en toen het hengsel na een weekje al los zat, mocht ik de tas laten maken bij mijn schoenmaker en kreeg ik de kosten vergoed. Het was maar een euro of 5, maar toch.. door zo’n service blijf je bij een winkel shoppen, toch?). IMG_6552 Sinds ik deze tas heb, vergezelt ze (ik ga er voor de gemakkelijkheid maar eventjes vanuit dat mijn tas een vrouwtje is, lijkt met het meest logische, nee?) mij regelmatig. Misschien nog net een tikje te klein om iedere werkdag mee te nemen naar Antwerpen, maar wel echt perfect voor als je boodschappen gaat doen, uitgaat of gezellig wat gaat drinken met vrienden! Ook superhandig in ons ‘zonnige klimaat’: er past met gemak een kleine paraplu in. IMG_6556 IMG_6554 Ik zou zo zeggen, ga zeker eens een kijkje nemen naar de gloednieuwe webshop van Thebagstore (je vindt mijn tas hier).

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.