How to : Ariana Grande paardenstaart - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

How to : Ariana Grande paardenstaart

April 5, 2016

De paardenstaart van Ariana Grande begint een iconisch kapsel te worden… Ik vind het zelf echt een prachtig kapsel, maar hoe maak je dat kapsel zelf? Miss Ariana heeft natuurlijk iedere dag de hulp van een legertje kappers en visagisten, maar wij kunnen het ook gewoon lekker zelf. Ik weet al welk kapsel ik morgen eens ga testen!

Ariana Grande paardenstaart

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Hugo-Boss-Black-EMILLE-C-344561_1200_A
Een kleine tassenwishlist…

Ach, na bijna 7 jaar Glamourista kennen jullie mij en mijn ongelofelijke tassenzwakte ook al wel, toch? Het vlees is...

Close