Charlotte Tilbury make-up online shoppen

Heerlijk nieuws: je kan nu Charlotte Tilbury make-up heel makkelijk online shoppen in Nederland en België: eerst moest je bestellen bij Selfridges of bij Net-a-porter als je het in Europa wou bestellen (geen invoerkosten), of anders tochecht in de USA. Maar het fijne nieuws: vanaf nu kan je dus ook Charlotte Tilbury bij de Bijenkorf online kopen!

Charlotte Tilbury online

Ik heb zelf jammer genoeg nog niets van dit prachtige make-up merk, maar voor zij die Charlotte Tilbury niet kennen: ze is een hele bekende visagiste die al veel sterren onder handen heeft genomen en ik leerde haar kennen via Youtube, jullie hebben haar filmpjes hier op Glamourista vaak voorbij zien komen. Zo ontdekte ik ook heel veel favorieten van Youtubers, die je nu gewoon makkelijk online kan kopen! charlotte-tilbury-online-bestellen

charlotte-tilbury-online-bijenkorf

charlotte-tilbury-makeup-nederland

charlotte-tilbury-nederland

charlotte-tilbury-online

Hebben jullie al producten uitgeprobeerd van Charlotte Tilbury? Laat zeker weten welke producten zeker aanraders zijn 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ariana-grande-paardenstaart
How to : Ariana Grande paardenstaart

De paardenstaart van Ariana Grande begint een iconisch kapsel te worden... Ik vind het zelf echt een prachtig kapsel, maar...

Close