Uitgetest: Viraltag social media planner - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Blogger tips

Uitgetest: Viraltag social media planner

March 1, 2016
viraltag-ervaring

Vorig jaar plande ik mijn Pins in met Tailwindapp, maar ik vond dat ik er niet genoeg meer mee kon. Ik betaalde ongeveer 120 dollar voor Tailwind, maar ik kon enkel maar met 1 account pinnen, dat was het. Toen mijn jaartje dan ook afliep, besloot ik eens rond te kijken voor een andere tool, waar ik het liefst van al ook op andere social kanalen kan posten (en wie weet lukte een extra Pinterest-account ook wel)? (voor mijn Facebook en Twitter gebruik ik ofwel IFTT, of dlvr.it) Ik kwam terecht bij Viraltag en besloot na enkele reviews te lezen hun proefversie eens te gaan testen! Spoiler alert: ik ben hooked! Wat me op den duur flink tegenviel bij Tailwind, is dat het vastliep als ik meer dan 50 pins wou inboeken voor de komende tijd… heel irritant! Daarom investeer ik toch geen 120 dollar?

Waarom zou je Viraltag gebruiken?

Wel, waarom gebruik ik het? Vooral omdat het me veel tijd uitspaart! Ik ben gék op Pinterest, maar ik werk fulltime, run daarnaast mijn huishouden en een stuk of 10 websites. Needless to say… veel tijd om daar leuke dingen te posten voor mijn volgers heb ik niet. Daarom besloot ik om voor een betaalde tool te gaan!

En hoe werkt Viraltag?

Eerst en vooral heb je natuurlijk een paar social media accounts nodig en een Viraltag-account. Installeer ineens ook de Viraltag-extensie in Chrome! En voor de mensen die graag op voorhand posts klaarzetten op Instagram, dat kan ook heel makkelijk (en ook via hun app). Op naar Pinterest! Ik wil terug wat liefde geven aan mijn cats-board op Pinterest, en deze pins wil ik gaan repinnen viraltag-review Klik op de Viraltagknop die je geïnstalleerd hebt en klik op de afbeeldingen die je graag wilt gaan repinnen viraltag-ervaring Dan: schedule! Nu kom je in de bulk editor terecht       viraltag-review-2 In de Bulk editor kan je de accounts kiezen waar je het op wilt delen (welk board, de link en beschrijving kan je hier ook veranderen). Klaar? Klik op Add to queue of schedule. viraltag-ervaringen Ziezo, de posts staan ingepland. Wil je meer momenten om te posten? Kijk dan even naar je posting schedule en vul extra tijdstippen aan. viraltag-pinterest-ervaring Ta-daah! Klaar! Nu heb je veel meer tijd over om leuke blogs te bezoeken *uche, Glamourista, uche* 🙂 Ik ben hier zelf echt heel erg tevreden over: ik zag het echt niet zitten om verschillende tools te gebruiken… voor je het weet heb je een stuk of 3-4 social media tools en ben je  meer tijd kwijt om alles in te plannen. Deze week ben ik Viraltag al een paar keer aan het testen geweest en ik vind het heel handig: je stelt je accounts in (eventjes opletten dat je ook daadwerkelijk ingelogd bent voor het account dat je wilt koppelen) en installeert de Google Chrome button, en je kan al direct beginnen. Echt, heel intuitief! En dat kan van veel van dit soort tools helaas niet gezegd worden. Ook kan je in de tool zelf de foto nog bewerken als je dat graag wilt (heel irritant als pas bij het uploaden blijkt dat je nog iets wilt veranderen aan een font of de grootte van de foto!). Je vindt Viraltag hier, meld je zeker eens aan voor de gratis proefversie! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
goud-berry-makeup
Prachtige gouden en berry make-up

Oh boy, wat is deze make-up prachtig!

Close