Glamourista heeft een zusje: Glamourista.be! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Glamourista heeft een zusje: Glamourista.be!

March 1, 2016
glamouristaBE-2

Sinds anderhalve maand heeft Glamourista.nl er een ‘zusje’ bij: Glamourista.be! Waarom? Wel, ik kreeg vaak mails van de Vlaamse lezeressen dat ze het vervelend vonden dat ze bijvoorbeeld bij reviews niet alles in de winkels konden vinden, of dat de info bij persberichten niet overeenkwam voor België. Tijd om ook een echte Belgische beautyblog en Belgische fashionblog te maken 🙂 Dus, een Vlaams zusje (ik ga écht niet in het Frans beginnen)! Heel spannend om zo van 0 weer een blog op te zetten, Glamourista.nl wordt dit jaar alweer 8 jaar oud!! glamouristaBE-2   glamouristaBE

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie March 1, 2016 at 10:41 pm

  Proficiat! Gaat de meeste content dan wel hetzelfde zijn buiten die specifieke reviews of toch niet?

 • Reply Hanna March 2, 2016 at 12:46 pm

  Gefeliciteerd met dit nieuwe ‘zusje’. Ik wens je veel succes en plezier.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  viraltag-ervaring
  Uitgetest: Viraltag social media planner

  Vorig jaar plande ik mijn Pins in met Tailwindapp, maar ik vond dat ik er niet genoeg meer mee kon....

  Close