Coastal Scents hotpot sale is nu begonnen: 99 cent per stuk - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Coastal Scents hotpot sale is nu begonnen: 99 cent per stuk

March 17, 2016
IMG_5865-Copy

Een uurtje geleden kreeg ik een leuke mail binnen van Coastal Scents: hun hot pot sale is weer bezig! Normaal betaal je 1,95 dollar voor een single oogschaduw, maar nu is het dus maar 99 cent. En het allerbeste: de sale is nog maar nét begonnen en bijna alle kleuren zijn op voorraad. Ik wou graag meer paarse, groene en blauwe kleuren om mee te experimenteren dus heb ze maar snel besteld 🙂 Als je graag een paar van deze hot pots wilt, raad ik je trouwens wel aan om snel te beslissen en te bestellen, ze vliégen met deze sale altijd de deur uit en kan het makkelijk een paar weken duren voor alles weer op voorraad is. Als je deze code gebruikt, krijg je trouwens 5 dollar korting, da’s toch 5 hot pots gratis! 😀 http://fbuy.me/dGiXb  IMG_5865 (Copy) Mijn zelf samengestelde oogschaduw- en blushpalettes… pure liefde!! (en nog een quadje van MAC dat in mijn handtas zit, oops)   coastal-scents-sale

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
quinoa-chocolade-cupcakes
Recept: chocolade quinoa muffins

Een jaar geleden moest ik maandenlang een restenvrij dieet volgen omdat mijn dikke darm plots volledig ontstoken was en ik...

Close