Skeleton braid - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Skeleton braid

February 21, 2016
skeleton-braid

Ik heb al veel vlechtkapsels zien passeren op Pinterest, maar dit kende ik eerlijk gezegd nog helemaal niet toen ik nog eens op Youtube verdwaald was tussen alle filmpjes. Mag ik jullie voorstellen: de skeleton braid, een vlecht waarbij je zo vlecht dat het lijkt op een ribbenkast! Ooookay…  Wat denk je, is het iets voor jou? skeleton-vlecht-braid skeleton-braids skeleton-braid-3 skeleton-braid-2 skeleton-braid

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Martine February 24, 2016 at 11:06 am

  Wat een gaaf kapsel! Ik heb mijn haar nu zelf iets korter, op schouderlengte, maar wanneer het weer iets langer is ben ik heel benieuwd hoe dit staat.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  winterjassen-combineren
  Hoe draag en combineer je een winterjas?

  Hoe combineer je een winterjas? Iedere winter zit ik weer met hetzelfde: hoe style je eigenlijk een winterjas? Ik heb...

  Close