Schoenentrend: het schoen-decollete

Schoenentrend: het schoen-decollete

Als dit geen leuke schoenentrend is, weet ik het ook niet meer hoor! Mag ik jullie voorstellen: het schoenen-decolleté… een schoenentrend waarbij je meestal heel erg leuke enkelboots draagt, en er een klein beetje van je voet te zien is! Zoals je hieronder kan zien bij deze heerlijke schoenen, kan dat er bij iedere schoen erg anders uitzien: de ene keer laat je wat meer voet zien, de andere keer een mooie uitsnijding bij je been… voorlopig vind ik het wat te koud nog, maar ik ben fan!! Petite-Mendigote-SAMOENS-1556826_350_A 1733561_350_D See-by-Chloe-DINKY-1620225_350_A 1406504_350_A

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.