Mijn eigen tweedehandsshop! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Mijn eigen tweedehandsshop!

January 10, 2016
missmiskoop

Al enkele weken ben ik aan dit projectje bezig…je weet pas hoeveel moeite een webshop bouwen kost, tot je er zelf eentje opzet, geloof me maar đŸ˜€ Maar het is eindelijk klaar, en ook klaar voor een eerste soft launch: mijn eigen webshop, MissMiskoop.nl! Eigenlijk is de webshop vooral geboren uit een hele grote frustratie: als je vaak spulletjes tweedehands verkoopt, zit je soms weken te wachten op een betaling, waarna de ‘koper’ je doodleuk meldt dat ze toch afziet van de koop. En het momentum is helemaal gepasseerd, ondertussen heb je tegen andere geĂ¯nteresseerden moeten zeggen dat het item al gereserveerd was! Of omgekeerd: je wilt graag een item kopen, maar krijgt de verkoper maar niet te pakken, of die besluit doodleuk – terwijl je eigenlijk al overeen gekomen was dat jij het zou kopen – het toch aan iemand te verkopen die een halve euro meer biedt… Dus: een tweedehands shop waar je direct kan betalen! Voorlopig wel alleen met Paypal, anders zit je weer met mensen die te lui zijn om direct met PC banking te betalen đŸ˜‰ In eerste instantie verkoop ik alleen mijn eigen spulletjes (omdat er misschien nog bugs in de site zitten), maar gaandeweg is het de bedoeling dat ook jullie je spulletjes er te koop kunnen zetten đŸ™‚ Ik ben hĂ©Ă©l benieuwd wat jullie ervan vinden… er zitten makkelijk enkele honderden uren werk in, dus alle feedback is heel welkom!!   missmiskoop                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karen January 10, 2016 at 9:22 pm

  Ik heb een kleine peak genomen in de webshop. And you a great job.
  1 kleine opmerking, hoogstwaarschijnlijk muggenzifterij, maar bvb bij make-up gebruik je dezelfde foto voor enkele blushes. Als potentiĂ«le koper zou ik het misleidend vinden: “oh kijk, dat is maar 7 euro en dat al 20 euro, ik klik op die van 7 euro hoor. Oh wacht, dat is niet het hele palletje.”

  Ik weeeet dat het veel werk is, maar misschien pijltjes naar het product plaatsen, zodat mensen het visueel direct door hebben?

  Of is er misschien een achterliggende reden waarom dit niet zo is? Of is het bed tijd voor me?

  Maar girl, I love the shop. Ik ga binnenkort, wanneer ik weer even tijd vind, zeker nog eens een kijkje nemen. Je bent goed bezig! ?

  • Reply Glamourista January 13, 2016 at 11:37 pm

   Ooh, wat lief dat je er zoveel tijd in hebt gestoken, thanks! En je hebt gelijk, ik ga dit weekend nieuwe foto’s maken voor die blushes! mercikes đŸ™‚

 • Reply Mijn eigen tweedehandsshop! - Hair Trends New January 11, 2016 at 2:17 pm

  […] […]

 • Reply Kiss & Make-up January 11, 2016 at 3:18 pm

  Ah wat een tof concept, heel veel succes ermee!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  make-up-stash-opruimen-konmari
  Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

  Een nieuw jaar, tijd om je make-up stash wat op te ruimen! Of tenminste... dat is voor mij altijd een...

  Close