Lekker snel kapsel: lage paardenstaart - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels

Lekker snel kapsel: lage paardenstaart

January 1, 2016
lage-paardenstaart

Een lage paardenstaart met volume: na het gedoe van de feestdagen met de bijbehorende feestkapsels, galakapsels, kerstkapsels en feest make-up zoals smokey eyes is het ook gewoon heel lekker om een paar dagen thuis rond te lopen in je lekkerste hoodie en een lekker makkelijk en snel kapsel! De laatste tijd ben ik helemaal gek op een lage paardenstaart, maar dan wel eentje met flink veel volume! Enkele tips:

  • spray eerst een hittespray op je haar en laat dat drogen
  • krul je haren voor je ze in een staart doet
  • en tease je haar een beetje voor wat extra volume in je kapsel

Lage paardenstaart kapsels

kapsels-2016-lage-paardenstaart lage-paardenstaart-steil-haar lage-paardenstaart-emma-watson Emma Watson met een lage paardenstaart gekrulde-paardenstaart Lage paardenstaart kapsel: blond haar en gekruld haar lage-paardenstaart-gekruld Lage paardenstaart en zijwaartse staart met volume lage-paardenstaartjes lage-paardenstaart-messy Lage paardenstaart met volume en krullen voor blond haar met highlights lage-paardenstaart-blond Lage paardenstaart met vlechten voor blond haar lage-paardenstaart-4 lage-paardenstaart-krullen lage-paardenstaartkapsels Lage paardenstaart met een ingevlochten kapsel gecombineerd lage-paardenstaart-kapsels ponytail-vlecht low-ponytail-blonde wavy-low-ponytail bruin-haar-lage-paardenstaart lage-paardenstaart-highlights Een lage paardenstaart is ook perfect te combineren met een petje of muts! Een superhandig muts-kapsel deze winter! lage-paardenstaart-blake-lively De mooie Blake Lively heeft altijd prachtige kapsels, zoals deze lage paardenstaart lage-paardenstaart-vlecht Nog een leuk accentje voor je lage paardenstaart met volume: wikkel er een streng van je eigen haar omheen! low-ponytails low-ponytail Supersteile lage paardenstaart lage-paardenstaart-wrapped lage-paardenstaart-olivia-palermo lage-paardenstaart-kapsel lage-paardenstaart-3 lage-paardenstaart-2 lage-paardenstaart

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
zwart-gouden-cat-eye
Zwart-gouden cat-eye: make-up

OMG ik ben verliefd op deze zwart-gouden cat-eye van Laura Leth! Dit droeg ik gisteren met Oud op Nieuw omdat...

Close