Youtuber Jessica Clements - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Youtuber Jessica Clements

jessica-clements-youtube

Ik begin steeds vaker nieuwe Youtubers te ontdekken (ken je dat, zo soms heb je van die periodes dat je ineens een stuk of 20 nieuwe Youtube-abonnementen erbij hebt?) en nu ben ik helemaal into Jessica Clements. Eigenlijk moet je haar vooral zelf ontdekken, ik ben erg benieuwd! jessica-clements-youtube

Je make-up stash opruimen met de Konmari methode
Mijn favoriete Youtubefilmpjes deze week

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
make-up-man
Mijn favoriete Youtubefilmpjes deze week

Ahh, het is weer zondag! Lekker luieren (nah, niet echt... ben de hele dag flink aan het bloggen geweest) en...

Close