Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

Een nieuw jaar, tijd om je make-up stash wat op te ruimen! Of tenminste… dat is voor mij altijd een van mijn voornemens 🙂 Oude make-up vliegt de prullenbak in, en spulletjes die ik niet meer gebruik geef ik weg of ik verkoop ze! Mag ik even zeggen dat ik doodzenuwachtig  word van haar make-up stash? Het is zo veel… Ik hou erg van make-up maar zo’n grote stash vind ik vooral zonde van je geld en ruimte. Ik ben gelukkig erg blij met mijn eigen make-up stash… laat ik daar binnenkort maar eens foto’s van maken! make-up-stash-opruimen-konmari

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jessica-clements-youtube
Youtuber Jessica Clements

Ik begin steeds vaker nieuwe Youtubers te ontdekken (ken je dat, zo soms heb je van die periodes dat je...

Close