Je make-up stash opruimen met de Konmari methode - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

make-up-stash-opruimen-konmari

Een nieuw jaar, tijd om je make-up stash wat op te ruimen! Of tenminste… dat is voor mij altijd een van mijn voornemens 🙂 Oude make-up vliegt de prullenbak in, en spulletjes die ik niet meer gebruik geef ik weg of ik verkoop ze! Mag ik even zeggen dat ik doodzenuwachtig  word van haar make-up stash? Het is zo veel… Ik hou erg van make-up maar zo’n grote stash vind ik vooral zonde van je geld en ruimte. Ik ben gelukkig erg blij met mijn eigen make-up stash… laat ik daar binnenkort maar eens foto’s van maken! make-up-stash-opruimen-konmari

Ikea shoplog!
Youtuber Jessica Clements

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up January 7, 2016 at 12:15 pm

  Ik ben al vrij georganiseerd, dus echt een grote opruim is niet nodig in mijn stash. De methode lijkt me wel handig.

  • Reply Glamourista January 10, 2016 at 3:51 pm

   Ik ook, zodra ik merk dat ik iets niet gebruik probeer ik het te verkopen of geef ik het weg 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  jessica-clements-youtube
  Youtuber Jessica Clements

  Ik begin steeds vaker nieuwe Youtubers te ontdekken (ken je dat, zo soms heb je van die periodes dat je...

  Close