Ik deel mijn beste blogtips met jullie - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Blogger tips

Ik deel mijn beste blogtips met jullie

bloggen-2-300×250

Tijd om een oude categorie hier op Glamourista weer wat nieuw leven in te blazen: Blogtips! Daarin deel ik de fijnste blogtips met jullie (ik ben er ondertussen al meer dan 8 jaar mee bezig en ik doe het ook als fulltime job (niet Glamourista… I wish!!)  in mijn dagelijkse leven. Als jullie vragen hebben, stel ze dan zeker hieronder in de comments 🙂  

Schoenentrend: het schoen-decollete
Opvallende schoentjes van Chie Mihara

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
213210_350_A
Opvallende schoentjes van Chie Mihara

Enkele weken geleden stond ik op mijn trein te wachten tot er ineens een vrouw met deze geweldige schoenen voorbij...

Close