Hunkemoller ambassador event: shoplog - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Hunkemoller ambassador event: shoplog

January 26, 2016
IMG_6168

Fantastisch nieuws! Ik ben een van de Belgische Hunkemoller Ambassadors! Maar daarover vertel ik later meer… we hadden vrijdag het eerste event waar iedereen elkaar kon leren kennen, waarna we naar de flagshipstore op de Antwerpse Meir gingen en mochten shoppen. Ik bleek een verkeerde maat te dragen, oeps (yet again, daarover later meer!) en werd overtuigd om eens volledig uit mijn comfortzone te stappen. Normaal draag ik altijd plunge bh’s of balconnetbh’s en volgens de verkoopster kon ik zachte bh’s ook perfect dragen. Dus ging ik weer de winkel in en kwam terug met een handjevol (ha-ha) lingerie om te passen. En verhip, de verkoopster had gelijk! En zo nam ik mijn eerste niet-padded bh-setjes mee naar huis… IMG_6168 IMG_6169 IMG_6172 IMG_6171 IMG_6170 Nooit gedacht dat ik een bh met zulke bandjes leuk zou vinden… love it! 😀

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up January 27, 2016 at 1:43 pm

  Ik voel me toch ook nog altijd meer op mijn gemak met een beha in een stevigere stof. Al is zo’n dun kanten setje natuurlijk wel heel mooi en sexy.

 • Reply Hunkemoller ambassador event: shoplog - Hair Trends New January 27, 2016 at 2:16 pm

  […] […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  dikke-vlechten
  Dikke vlechten

  Dikke vlechten zijn prachtig! Ik kwam enkele tegen op Pinterest nadat ik een filmpje op Youtube zag en sindsdien zit...

  Close