Dikke vlechten - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Dikke vlechten

January 25, 2016

Dikke vlechten zijn prachtig! Ik kwam enkele tegen op Pinterest nadat ik een filmpje op Youtube zag en sindsdien zit het in mijn hoofd. Alleen: mijn haar is wel lang genoeg voor zo’n vlecht (nuja, het begint toch), maar het is zeker niet dik genoeg. Moet ik misschien toch maar eens clip-in extensions gaan kopen om een dikkere vlecht te maken!

Dikke vlechten

dikke-vlechten-2 dikke-vlecht-3 dikke-vlecht-2 dikke-vlechtkapsels dikke-vlecht dikke-vlechten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Winterjassen 2016: 15 warme winterjassen in de sale

Winterjassen 2016 voor vrouwen en dames online shoppen: Een van de investeringen die je moet maken in de sale? Een...

Close