Dikke vlechten - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Dikke vlechten

January 25, 2016
dikke-vlechten

Dikke vlechten zijn prachtig! Ik kwam enkele tegen op Pinterest nadat ik een filmpje op Youtube zag en sindsdien zit het in mijn hoofd. Alleen: mijn haar is wel lang genoeg voor zo’n vlecht (nuja, het begint toch), maar het is zeker niet dik genoeg. Moet ik misschien toch maar eens clip-in extensions gaan kopen om een dikkere vlecht te maken!

Dikke vlechten

dikke-vlechten-2 dikke-vlecht-3 dikke-vlecht-2 dikke-vlechtkapsels dikke-vlecht dikke-vlechten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
winterjassen-2016
Winterjassen 2016: 15 warme winterjassen in de sale

Winterjassen 2016 voor vrouwen en dames online shoppen: Een van de investeringen die je moet maken in de sale? Een...

Close