Wat kregen bekende Youtubers voor Kerst? - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Wat kregen bekende Youtubers voor Kerst?

youtubers-kerst

Een van mijn guilty pleasures: bekijken wat Youtubers kregen voor Kerstmis… Mijn eigen kerstcadeaus liet ik al zien, nu is het de beurt aan enkele bekende Youtubers. Eerlijk gezegd: het gaat er wat mij betreft soms wel flink over, ik ben heel blij dat ik nog erg blij ben met de cadeaus die ik gekregen heb!   youtubers-kerst 

Mijn eigen tips om dit jaar je goede voornemens wel waar te maken
20 keer smokey eyes

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
smokey-eyes
20 keer smokey eyes

De eindejaarsperiode is hét geschikte moment om eens voor sexy smokey eyes te gaan! Ik toon je enkele smokey eyes...

Close