Heerlijke krullenkapsels: natuurlijke krullen kapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels

Heerlijke krullenkapsels: natuurlijke krullen kapsels

natuurlijke-krullen-kapsels

Natuurlijke krullen kapsels! Ik kreeg onlangs flink onder mijn voeten van een vriendin (met werkelijk prachtige afro-krullen) dat ik al wel vaak over krullenkapsels geschreven had en vele andere soorten kapsels, maar nog nooit over natuurlijke krullen en leuke krullenkapsels voor dames met natuurlijk krullend haar. Oops… bij dezen dus, lieve Ana!

Natuurlijke krullenkapsels

natural-curly-hairstyle Een prachtig krullenkapsel met highlights erin kapsels-met-krullen Felrode krulletjes! krullen-kapsel krullenkapsels-4 krullen-ella-eyre Het prachtige krullenkapsel van zangeres Ella Eyre krulhaar krulletjes krullen natural-curly-hair krullen-kapsels krullen-natuurlijke-kapsels krullenkapsels-kapsels curly-hairstyles curly-hair krullenkapsels-3 Shakira! Een van ‘s werelds meest bekende natuurlijke krullenkopjes! krullenkapsels-bruin-haar natuurlijke-krullen-2 rode-krullen-kapsel krullen-natuurlijk krullen-met-highlights krullenkapsels     grijze-krullen Twee haartrends in 1: een grijze haarkleur en een prachtige bos krullen! natuurlijke-krullen Het t-shirt spreekt helemaal voor zich, toch? 😀

Kapsels krullen: gala kapsels
Aanrader: de C&A kerstcollectie

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up December 29, 2015 at 11:53 am

  Prachtig eh! En hier zit ik met mijn futloze platte haar, haha…

  • Reply Glamourista December 30, 2015 at 8:41 pm

   Me too 😉 Met geen krultang beweging in te krijgen!

  Leave a Reply

  Read previous post:
  20151129_150241-e1450040869577
  Aanrader: de C&A kerstcollectie

  Liefjes: ik heb de C&A hélemaal herontdekt... ik shop er vaak mijn favoriete skinny jeans (jegging, 19 euro per stuk......

  Close