Aanrader: de C&A kerstcollectie

Aanrader: de C&A kerstcollectie

Liefjes: ik heb de C&A hélemaal herontdekt… ik shop er vaak mijn favoriete skinny jeans (jegging, 19 euro per stuk… love them) maar toen ik een kortingsbon kreeg van mijn moeder ging ik er een maandje geleden nog eens heen en ontdekte ik de kerstcollectie. Sindsdien heb ik zonder zwanzen de halve kerstcollectie in huis. Waarom? Dat ontdek je direct!

Kerstlingerie

Ik heb sowieso een zwak voor lingerie: ik vind dat vrouwen zichzelf echt wel mogen verwennen met een mooi setje lingerie (ik voel me alvast beter in een lekker zittend, mooi setje dan wanneer ik een doodgewone onderbroek aantrek) en dat hoeft lang niet altijd duur te zijn. Eerst kocht ik een bh en toen ik die de eerste keer aantrok, was ik al verkocht. Ze zien er niet alleen mooi uit, ook het pascomfort kan je vergelijken met bijvoorbeeld Hunkemoller (of zelfs het nog iets duurdere segment)… en dat voor 15 euro per bh. Needless to say: ik heb écht driekwart van die collectie in huis gehaald. Alles begint bij goede basics! IMG_5782 IMG_5564 (en natuurlijk maak ik dan een foto met poezelige pootjes erbij… zucht! Bloggen met een hyper-kitten, niet te onderschatten ;))

Feestjurkjes

Oh, en dan de feestjurkjes! Jullie hebben de afgelopen jaren vast ook ontdekt dat ik een énorm zwak heb voor feestjurkjes (ontdek hier mijn pin-up jurk van vorig jaar, en mijn bodycon jurkje). Ook dit jaar kwam ik enkele betaalbare opties tegen: van een smaragdgroene kanten jurk tot een gouden pencildress die ik gisteren kocht… I’m in love! IMG_20151213_214428 IMG_20151120_222502 (uiterst rechts: C&A… de rest komt nog in een apart artikel ;))     IMG_5783 IMG_5563 IMG_5562 IMG_20151125_185338 (links: C&A) Ik wil jullie zeker aanraden om eens in de winkels te gaan kijken (online is er veel uitverkocht vrees ik)! Het duurste stuk wat ik heb, is de groene jurk (die was rond de 70 euro), maar voor rond de 40 euro heb je de andere prachtige jurkjes. Voor een bh was ik hier in Belgie 15 euro kwijt, voor een slipje 7,5. Heel erg betaalbaar en echt, de kwaliteit is heerlijk 🙂

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

    • December 16, 2015 / 11:44 am

      En geen aanslag op je portemonnee, wooo! 😀

  1. January 7, 2016 / 9:04 pm

    Hoi, Ik koop ook vaak bij de C&A. Ze hebben leuke spullen. Mooie dingen heb je uitgezocht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.