Snelle kapsels: knotjes en buns - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels

Snelle kapsels: knotjes en buns

kapsels-knotjes

Als ik haast heb, wil ik een snel kapsel. Meestal kies ik dan voor een snel opsteekkapsel of ga voor een leuk knotje. High top buns zijn niet voor mij (ik heb een ovaal gezicht, dan staat dat niet zo: bekijk hier kapsels voor een ovaal gezicht), maar ik hou net wel heel erg van een rommelig knotje. Ik verzamelde enkele prachtige kapsels met allerlei knotjes en buns: have fun! En nee, voor een keertje eens geen man bun!

Snelle kapsels

knotjes-vlechten Dit prachtige knotjeskapsel is gemaakt met enkele vlechten erin, prachtig! kapsels-knotjes Een soort van messy chignon, ook een prachtig opsteekkapsel dat je snel kan maken. blond-kapsel-knotje Ook dit is een erg mooi knotje! laag-knotjeVergeet ook zeker niet je gezicht te framen met enkele lokjes als je een knotje draagt, anders staat het al snel erg streng. opsteekkapsels-krullen knotjes-kapsels-2 Een mooi rommelig, en toch classy knotje! vlechten-knotje knotje-vlechten Nog een bun met een vlechtje!rommelige-knotjes rommelige-knot rommelig-knotje Hier is mijn haar vrees ik nog een beetje te kort voor… maar wat een superleuk kapsel! top-bun knotje-kapsels Lauren weet altijd hoe ze classy voor de dag moet komen! Zelfs een knotje staat haar stylish 🙂 knotjes-voor-krullen opsteekkapsels-2 knotjeskapsels Dit is ook zo’n leuk knotjeskapsel! Helemaal niet storend dat je de speldjes ziet zitten, I love it! french-twist-opsteekkapsels Ook dit kapsel maak ik heel erg vaak: een chignon die ik dan een beetje messy maak. classy-updo top-bun-kapsels high-bun-kapsel knotjes-kapsels snelle-knotjes-kapsels En nog zo’n mooi knotjeskapsel! knotjes-kapsel knotje opsteekkapsel-knotjes messy-bun Wat vinden jullie van deze knotjeskapsels? Knotjes maken in je haar is helemaal niet moeilijk, dit zijn dus perfecte kapsels voor als je weinig tijd hebt ‘s ochtends.

Kapseltrend: wafeltjes in je haar
Mijn favoriete Youtube video's deze week

1 Comment

 • Reply Penteados para Formatura: 18 InspiraçÔes para vocĂȘ ARRASAR! - Vestidos de Festa September 5, 2016 at 9:22 pm

  […] Esse penteado vai te deixar com cara de PODEROSA rs. Fonte da imagem: Reprodução/glamourista […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  youtube
  Mijn favoriete Youtube video’s deze week

  Tada! Mijn favoriete Youtube video's van deze week!   (normaal geen fan van beiden, maar Ariana's stem is perfect voor...

  Close