Kapseltrend: wafeltjes in je haar - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Kapseltrend: wafeltjes in je haar

November 23, 2015
wafeltjes-haar-kapsel

Wafeltjeshaar is helemaal terug van weggeweest! Ik heb toen ik een jaar of 6 was (ondertussen ook alweer 22 jaar geleden auch,…) mijn eerste communie gedaan met een blond coupeje wafeltjeshaar. Yup. Gelukkig hebben die foto’s onze vele verhuisperikelen niet overleefd πŸ˜‰ Er is helaas nog wel een video van, maar die krijgen jullie never te zien πŸ˜‰ Om dus eigenlijk maar te zeggen dat wafeltjeshaar terug super hip is en ik op mijn 6e een geweldig hippe kip was, eigenlijk. De wafeltjeskapsel anno 2015 en 2016 zien er natuurlijk wel een tikje anders uit dan het wafeltjeshaar uit de jaren ’90 (in koor: ‘Gelukkig maar!’):

Wafelkapsels

kapsels-wafeltjes-haar kapsel-wafeltjes-haar wafeltjes-in-haar wafeltjeshaar-2 wafeltjeshaar-kapsel wafeltjes-haar-kapsel kapsel-wafeltjes wafeltjes-haar wafeltjeshaar   crimped-hair crimped-hairstyle kapsels-crimped crimped-hair-kapsel crimped haor crimped hair crimped-hairstyles-kapsels

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kapseltrend: wafeltjes in je haar - Hair Trends New November 24, 2015 at 2:19 pm

  […] […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  kapsels-knotjes
  Snelle kapsels: knotjes en buns

  Als ik haast heb, wil ik een snel kapsel. Meestal kies ik dan voor een snel opsteekkapsel of ga voor...

  Close