Glass nails: leuke nail art - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Glass nails: leuke nail art

November 14, 2015
glass-nails-nail-art

Ik heb zo’n leuke, nieuwe nail art trend ontdekt online! Het heet ‘glass nails” en je bootst het effect van glas op je nagels na. Ik heb dit effect per ongeluk al eens gehad toen ik veel te grove flake nagellak gekocht had, en ik vind het zo tof staan… binnenkort ga ik de onderstaande tutorial dus zeker eens proberen. En dat zegt heel wat, aangezien ik in 2016 nog amper nagellak gedragen heb (en dan te bedenken dat ik ooit bekend stond als nail blogger… oh the times, they are changing ;)).

Glass nails glass-nail-art

glass-nails-nail-art

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
jurken-herfst
Jurken blijven dragen in de herfst met deze tips!

Als je zoals ik bent, heb je een hele kast propvol leuke jurkjes, die je stiekem vooral aandoet in de...

Close