Bijenkorf Drie Dwaze Dagen beginnen morgen

Op woensdag 21 oktober 2015 beginnen de 3 Dwaze dagen van Bijenkorf weer! Mijn tip: leg alvast enkele spulletjes in je winkelmandje zodat je weet wat je alvast wilt! Vanaf 8u kan je shoppen 🙂 Happy shopping! Klik op de foto’s om naar de site te gaan bijenkorf-dwaze-dagen-2015-2 dyson-online-kopen lancome-bijenkorf clinique-drie-dwaze-dagen-bijenkorf bijenkorf-dwaze-dagen bijenkorf-drie-dwaze-dagen-2015-laarzen bijenkorf-drie-dwaze-dagen-2015 bijenkorf-dwaze-dagen-2015 pip-online-kopen bijenkorf-parfum-drie-dwaze-dagen real-techniques-drie-dwaze-dagen real-techniques-online-kopen

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
herfstkapsels
De mooiste herfstkapsels voor dit najaar

Het is officieel herfst, tijd voor herfstkapsels! Mijn favoriete kledingseizoen (qua weer, not so much... ). In de herfst ga...

Close