Wishlist: Esprit fall/winter 2015

Ieder jaar kijk ik heel erg uit naar de herfstcollecties: mijn favoriete collecties van het jaar! De zomer is mijn lievelingsseizoen, maar ik draag toch echt het liefste herfstkleding. Eentje waar ik ieder jaar nog wat meer naar uitkijk, is de nieuwe collectie van Esprit: de laatste jaren zijn er steeds meer Esprit-stukken in mijn kledingkast gekropen en ik heb het merk echt helemaal herontdekt. Dus liefjes: mijn aanraders en wishlist! 085CC1F010_600 (deze blouse kost 49,99 euro) 085EE1G025_010 Deze jas!! Ik ben nog op zoek naar een mooie grijze jas, en deze is direct in mijn wishlist terecht gekomen 🙂 149,99 euro 095EE1I037_036 Enkele bijzondere truien mogen ook niet ontbreken als je tijdens de herfstcollecties shopt, vind ik! Deze mooie grijze trui heeft hele leuke ritsjes aan de zijkant, maakt het weer leuker dan een standaard v-hals truitje! 075EE1I001_550 De trui hierboven heb ik vorig jaar ook gekocht! Ik heb hem in deze lengte in het grijs, en een langere versie in het donkerblauw. En ik heb ze zo vaak aangedaan (de grijze toevallig vandaag nog) dat ik er nog meer wil. Dit seizoen hebben ze veel poederkleurjes (en laten dat nu net de kleuren zijn die heel erg leuk staan bij mijn huid- en haarkleur) dus ga ik er zeker weten nog enkele van inslaan. Ze zijn meer dan 30 keer in de was geweest en ze pillen nog steeds niet. Echt een grote aanrader 🙂 Deze trui kost 39,99 euro. 095EO1I003_295   Nog een hele mooie basic trui, maar versierd met kant. Deze trui kost 59,99 euro. Zoals jullie kunnen zien, is dit weer een hele leuke collectie! Ik vind het vooral super dat ze enkele herfsttrends verwerkt hebben in de kledingstukken: zo zie je veel bessentinten en poedertinten, maar ook weer veel leuke accentjes zoals kant of ritsjes die weer een speciaal accentje geven aan je outfit. Vorig jaar heb ik zo’n 8 stukken van Esprit (enkele truien, een nieuwe jeans en een superzalige warme parka) gekocht, ik ben eens benieuwd of ik het dit jaar bij dat aantal ga kunnen houden… ik heb zo’n voorgevoel van niet 😉 Hebben jullie al leuke items gezien op hun website? En welke (met andere woorden: laten we mijn wishlist nog wat langer maken!)?

1 Comment
  1. Ik heb Esprit fases en zit momenteel weer in eentje blijkbaar 😉
    We waren in Maastricht gaan winkelen vorig weekend en had er toch 3 dingen gevonden: high waisted jeans, roze-achtig poederkleurig lang vest en een little black dress. En dan hingen er nog een hoop jassen die ik eigenlijk wilde passen maar even genegeerd heb ivm mijn portemonee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gala
Dresscodes voor een gala

Ik loop naar de brievenbus van mijn appartementje en vind daar een uitnodiging voor een gala. In gedachten maak ik...

Close