Pompadourkapsels voor mannen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels kapsels mannen

Pompadourkapsels voor mannen

pompadourkapsels

Pompadourkapsels zijn überhip voor mannen en aangezien ik veel mails van jullie krijg om te vragen dat ik wat meer tijd besteed aan leuke kapsels en kledingtips voor mannen en kids, eindelijk nog eens een artikel over mannenkapsels. Het pompadourkapsel was very trendy in de jaren vijftig, met een dikke laag brillantine en het heeft helemaal zijn comeback gemaakt. Zoals dat altijd gaat, is er natuurlijk een moderne twist in dit kapsel gekomen. Kijken jullie mee naar deze prachtige kapsels? Ik heb er ook enkele heel fijne Youtube-tutorials bijgezet (deze leken mij het meest duidelijk uit te leggen hoe je een pompadourkapsel voor mannen maakt).

Pompadourkapsels

pompadourkapsels-jongens-mannen pompadourkapsels-man kapsels-pompadour-mannen mannenkapsels-pompadourkapsels   kapsels-mannen-2 kapsels-voor-mannen herenkapsels-2017 kapsels-pompadour zayn-malik-pompadour-kapsels mannen-kapsel-pompadour mannen-kapsel pompadour-kapsels-voor-mannen quiff-kapsels kort-pompadour-kapsel-quiff   baard-pompadour-kapsels pompadour-kapsels-2016 pompadour-hairstyles-men Vaak zie je dat de mannen die een pompadourkapsel dragen, ook highlights in hun haar hebben, dat maakt de kuif wat opvallender. mannenkapsels-brillen mannenkapsels-bril mannen-kapsels-2016 moderne-pompadour mannen-kapsels-2015 Ook erg leuk met een baard, die pompadourkapsels! messy-pompadour-kapsel pompadourkapsels-heren pompadourkapsels-mannen kapsels-pompadour-heren pompadourkapsels-2 pompadour-met-baard mannenkapsels-pompadour-kapsel       herenkapsels-2016   kapsels-mannen-pompadour pompadour-hairstyles pompadour-hair mannenkapsels-2017   kapsels-mannen-2016 herenkapsels   kapsels-heren mannenkapsels-2015 mannenkapsels-2016 pompadour wet-hair-pompadour pompadour-kapsel pompadourkapsels pompadourkapsel mannenkapsels-pompadour mannen-kapsels mannenkapsels pompadour-kapsels-mannenkapsels pompadour-mannen  

Inspiratie: oogmake-up in de herfst
Wishlist: Esprit fall/winter 2015

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
085CC1F010_600
Wishlist: Esprit fall/winter 2015

Ieder jaar kijk ik heel erg uit naar de herfstcollecties: mijn favoriete collecties van het jaar! De zomer is mijn...

Close