New in: Pieces reistas - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

New in: Pieces reistas

pieces-reistas-2

Ohyeah, ik had echt nog niet genoeg tassen. Nee hoor 😉 Maar een zachte reistas, die kon ik echt nog wel gebruiken. Ik had deze lederen tas van Pieces al een hele tijd op het oog, en toen ik uiteindelijk een bon bij Spartoo kreeg, lag deze tas al heel snel in mijn mandje. De tas is lekker groot en draag ook nog fijn: muy importante! pieces-reistas-2 pieces-reistas pieces-weekendtas pieces-weekender-tas

Gold foil quotes: interieurinspiratie
King Louie winter 2015 2016 lookbook

1 Comment

 • Reply Stefanie September 6, 2015 at 9:50 pm

  Mooie tas! ????

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  king-louie-2015-2016-4
  King Louie winter 2015 2016 lookbook

  Ik ben gek op de jurkjes van King Louie, dat hadden jullie waarschijnlijk al wel door... dus toen ik op...

  Close