Herfsttrend 2015: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves

Herfsttrend 2015: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves

Herfsttrend 2015: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves. Heb je het al gezien in de winkels? Die liggen nu vol met heerlijk grote, wollige sjaals en enkele trends in die sjaals zijn dan weer de blanket scarves (letterlijk: sjaals die zo groot zijn als dekentjes, plaids zeg maar) en de plaid scarves met ruitjes. Ik ben zelf echt een énorme fan van deze herfsttrend. Hoe combineer je zo’n sjaal dan eigenlijk? Ik vond enkele hele fijne filmpjes op Youtube waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe je zo’n sjaal kan knopen en combineren.

 M3251GA02-K12@6.1  F5351G014-G11@5  grote-sjaals3
 Bordeaux sjaal  Geruite plaid  Grijze geruite sjaal
 image1xl  image1xl (1)  image1xl (2)
 Groene plaid sjaal  Colorblock sjaal  Sjaal met roze accenten
 image1xl (3)  image1xl (4)  image1xl (5)
 Plaid met nepbont  Beige sjaal  Grijze poncho
 image1xl (6)  image1xl (7)  image1xl (8)
 Geruite sjaal  Beige/grijze sjaal  Grijze oversized sjaal

  scarf sjaal-combineren   plaid-scarf-sjaals rode-grote-sjaal grote-sjaal-combineren   sjaals-herfst-outfit   outfit-grote-sjaal   plaid-sjaal-scarf   plaid-scarf   plaid-scarf-sjaal       herfst-trends-2015   herfsttrends-2015   grote-sjaal-2 grote-sjaals-2 grote-sjaals vierkante-sjaal zwarte-grote-sjaal grote-sjaal

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.