2 jaar op mezelf! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Interieur

2 jaar op mezelf!

IMG_5222

Deze ochtend ben ik heel erg geschrokken: het is ineens weer 1 september. En waar dat voor veel mensen een horrordatum is omdat de kindjes weer naar school moeten, is het voor mij een speciale datum omdat ik op mezelf ging wonen voor de eerste keer. En geloof me, ik heb het vaak eng gevonden… Nog steeds word ik soms in het midden van de nacht wakker – in paniek – en vraag ik me af wat me bezield heeft. Maar ik vind de vrijheid heerlijk! Het leek me leuk om het 2-jarig jubileum te vieren met foto’s van mijn gloednieuw behangen appartementje! (jullie kunnen hier mijn ‘oude’ apartment tour vinden). Wat denken jullie? IMG_5222 IMG_5224 IMG_5234 IMG_5235

King Louie winter 2015 2016 lookbook
Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

3 Comments

 • Reply Ilse September 2, 2015 at 10:03 am

  Wouw zeg, erg mooi! 🙂

 • Reply Nathalie September 2, 2015 at 10:02 pm

  Ik vind het mooi maar het vorige was toch ook wel mijn smaak 🙂

  • Reply Glamourista September 3, 2015 at 11:23 am

   Bij mij ook hoor, alleen was ik na 2 jaar die bloemetjes wel beu gezien… dit is veel kalmer 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  makeupgeek-palette-mac
  Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

  Enkele weken geleden bestelde ik wat oogschaduwen van MakeupGeek.com (bekijk hier mijn MakeupGeek haul): Hou je klaar voor swatches, een...

  Close