Wanted: Comma jurkje

“Katrijn! Dat is echt een Katrijn-jurkje, die moet je echt kopen hoor!”. Als ik een nieuw jurkje op het oog heb, stuur ik het vaak door naar vrienden en vriendinnen om eens te horen wat zij ervan vinden. Bij dit jurkje heb ik grappig genoeg vier keer te horen gekregen dat het echt een “jij-jurkje” was. Het is grijs, heeft een mooie A-vorm (een beetje een pencildress), benadrukt de taille en heeft een mooie halslijn. Dus… ik gok dat het de komende maanden vast in mijn kast zal belanden! Het jurkje is van het merk Comma, dat ze ook bij de Bijenkorf verkopen! Voor mij heel handig, ik bestel soms make-up van MAC daar 🙂 comma-jurk comma-jurk-grijs   Wat denken jullie? Doen? 300 x250 new dames

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ebay1
Leuke grijze jassen op Ebay

Ebay is een tricky beestje... ik koop er al jaren wat, maar hoe vaker ik bij Chinezen wat koop, hoe...

Close