Wanted: Comma jurkje - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Wanted: Comma jurkje

comma-jurk-grijs

“Katrijn! Dat is echt een Katrijn-jurkje, die moet je echt kopen hoor!”. Als ik een nieuw jurkje op het oog heb, stuur ik het vaak door naar vrienden en vriendinnen om eens te horen wat zij ervan vinden. Bij dit jurkje heb ik grappig genoeg vier keer te horen gekregen dat het echt een “jij-jurkje” was. Het is grijs, heeft een mooie A-vorm (een beetje een pencildress), benadrukt de taille en heeft een mooie halslijn. Dus… ik gok dat het de komende maanden vast in mijn kast zal belanden! Het jurkje is van het merk Comma, dat ze ook bij de Bijenkorf verkopen! Voor mij heel handig, ik bestel soms make-up van MAC daar 🙂 comma-jurk comma-jurk-grijs   Wat denken jullie? Doen? 300 x250 new dames

Wannahaves: Clarks suede laarsjes
Leuke grijze jassen op Ebay

2 Comments

 • Reply Valerie August 6, 2015 at 3:47 pm

  Deze zou ik zeker doen! Ik vind helemaal super!

 • Reply Kiss & Make-up August 7, 2015 at 2:55 pm

  Oooh mooi! Heel versatile ook.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  ebay1
  Leuke grijze jassen op Ebay

  Ebay is een tricky beestje... ik koop er al jaren wat, maar hoe vaker ik bij Chinezen wat koop, hoe...

  Close