Wannahaves: Clarks suede laarsjes

In de herfst, winter en zelfs lente (koukleum right here) draag ik ongelofelijk veel enkellaarsjes en lange laarzen. Ik was al een poosje aan het uitkijken naar een leuk paar grijze enkellaarsjes die ook een mooi gevormde hak hebben. 1557228_350_D 1557228_350_B Gek genoeg staat de hak van 11 centimeter me niet tegen… ik ben 5 jaar geleden begonnen met het dragen van hakken! Eerst durfde ik nooit hakken dragen, maar ik koos altijd de verkeerde uit. Vaak ging ik voor goedkope schoenen met een veel te hoge, dunne hak en een dun zooltje. Als dat geen recept is voor pijnlijke voeten… Nu weet ik dat ik voor flinke hakken kan gaan, en het hoeven zelfs geen blokhakken meer te zijn zoals de eerste jaren. Mijn favoriete hakken nu zijn zeker trechterhakken, die geven nog voldoende ondersteuning maar zijn fijn om te dragen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
comma-jurk-grijs
Wanted: Comma jurkje

"Katrijn! Dat is echt een Katrijn-jurkje, die moet je echt kopen hoor!". Als ik een nieuw jurkje op het oog...

Close