Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush

make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw

Ik bestelde enkele weken geleden een blush en enkele oogschaduwen van MakeupGeek! Ik koos voor shimmer, matte en de prachtige foil eyeshadows. Ook heb ik later nog een blush besteld omdat die ook supergoede reviews kreeg! Wat heb ik besteld?

Makeupgeek oogschaduw:

 • purely naked
 • cinderella
 • twilight
 • prom night
 • moondust
 • hipster
 • pretentious
 • taupe notch
 • homecoming
 • grandstand
 • mesmerized
 • last dance
 • sensuous
 • burlesque
 • drama queen
 • baby face
 • vanilla bean
 • unexpected
 • cupcake
 • barcelona beach
 • latte
 • preppy
 • mocha
 • corrupt
 • cosmopolitan
 • stealth

Makeupgeek blush

 • spell bound

makeupgeek-bestelling makeupgeek-bestelling-2 IMG_5131 makeupgeek-bestelling-4 makeupgeek-bestelling-3   make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw makeupgeek-eyeshadow   makeupgeek-oogschaduw   pssst: ik moest nog véél bijbetalen aan douanekosten omdat ik over de 150 euro zat, dus lees hier hoe je douanekosten en invoerkosten kan voorkomen!

Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers
Kapsels 2016

2 Comments

 • Reply Bertine August 26, 2015 at 3:07 pm

  zo hee wat een prachtige kleuren<3

 • Reply Beauty Treasures August 27, 2015 at 8:31 pm

  Ah waw, wat een geweldige kleurtjes heb je besteld!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  kapsels-2016-5
  Kapsels 2016

  Kapsels 2016: welke kapsels zijn hot in 2016? Wel, ik kan jullie vertellen dat het érg leuke kapsels zijn! In...

  Close