Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

Enkele weken geleden bestelde ik wat oogschaduwen van MakeupGeek.com (bekijk hier mijn MakeupGeek haul): Hou je klaar voor swatches, een review en een overzichtje van alles wat ik bestelde. Ik heb ze in een oogschaduwpalette van MAC gestoken omdat ik het zo’n leuk zicht vond! Dit palette zelf kost samen met de insert ongeveer 13 euro. De oogschaduw van MakeupGeek kost bijna 6 dollar per oogschaduw en mag ik zeggen: de kwaliteit is véél beter dan MAC en ze passen gewoon in zo’n oogschaduwpalette. makeupgeek-palette-mac make-up-geek-palette makeupgeek-palette   makeupgeek-eyeshadow Eerste rij: make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw-swatches purely naked / cinderella / twilight / prom night / moondust Tweede rij: hipster /pretentious / taupe notch / homecoming / grandstand make-upgeek-swatches Derde rij: mesmerized / last dance / sensuous / burlesque / drama queen make-up-geek-swatches-2 make-up-geek-swatches   Mijn matte kleuren zitten in een ander palette, samen met wat matte kleuren van Coastal Scents. Die komen er dus nog zeker aan 🙂

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

4 Comments

  1. August 27, 2015 / 9:56 pm

    Waanzig mooi palette is dit!

  2. August 27, 2015 / 11:44 pm

    Wauw wat een pigment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *