Leuke grijze jassen op Ebay - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion modetrends

Leuke grijze jassen op Ebay

ebay1

Ebay is een tricky beestje… ik koop er al jaren wat, maar hoe vaker ik bij Chinezen wat koop, hoe vaker het misloopt met mijn bestellingen. Nu spotte ik enkele leuke grijze jassen, maar durf ik niet zo goed meer bestellen (niet zoveel zin in weer een geschil te openen met Paypal etc) dus blijf ik voorlopig eventjes bewonderen op afstand 😉

Lange, grijze fluffy jas:

ebay1 (26 dollar incl verzendkosten)

Kortere fluffy grijze jas (meer blazermodel)

ebay2 (20 dollar ongeveer, verzendkosten 10 dollar) (dit jasje heb ik ongeveer thuis!)

Lange jas met rits

ebay3 Ongeveer 20 dollar + 10 dollar verzendkosten

Warme blazer:

ebay4 Ongeveer 55 dollar inclusief verzending   Let trouwens goed op de maten: Koreaanse maatjes zijn piepklein en ook niet bepaald voorzien op meiden met wat rondingen, ik zit bijvoorbeeld al snel bij de XL hierbij! Dus flink opletten als je bestelt, en lees ook de reviews.

Wanted: Comma jurkje
Mijn nieuwe favoriete pumps

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up August 5, 2015 at 2:13 pm

  Vind ze stuk voor stuk mooi!

  • Reply Glamourista August 5, 2015 at 8:00 pm

   Ja he? Ik hoop deze herfst eindelijk dé grijze jas te vinden waar ik naar op zoek ben, ik ben een veel te moeilijk mens :p

  Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_5150
  Mijn nieuwe favoriete pumps

  Ik kan amper op platte schoenen lopen, laat ik daar al mee beginnen. Doe mij een paar sneakers aan, en...

  Close