Leuke grijze jassen op Ebay

Ebay is een tricky beestje… ik koop er al jaren wat, maar hoe vaker ik bij Chinezen wat koop, hoe vaker het misloopt met mijn bestellingen. Nu spotte ik enkele leuke grijze jassen, maar durf ik niet zo goed meer bestellen (niet zoveel zin in weer een geschil te openen met Paypal etc) dus blijf ik voorlopig eventjes bewonderen op afstand 😉

Lange, grijze fluffy jas:

ebay1 (26 dollar incl verzendkosten)

Kortere fluffy grijze jas (meer blazermodel)

ebay2 (20 dollar ongeveer, verzendkosten 10 dollar) (dit jasje heb ik ongeveer thuis!)

Lange jas met rits

ebay3 Ongeveer 20 dollar + 10 dollar verzendkosten

Warme blazer:

ebay4 Ongeveer 55 dollar inclusief verzending   Let trouwens goed op de maten: Koreaanse maatjes zijn piepklein en ook niet bepaald voorzien op meiden met wat rondingen, ik zit bijvoorbeeld al snel bij de XL hierbij! Dus flink opletten als je bestelt, en lees ook de reviews.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_5150
Mijn nieuwe favoriete pumps

Ik kan amper op platte schoenen lopen, laat ik daar al mee beginnen. Doe mij een paar sneakers aan, en...

Close