Een nieuwe lay-out! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Een nieuwe lay-out!

August 30, 2015
glamourista-nieuwelook2

Zo, het is even flink bikkelen geweest dit weekend maar eindelijk is mijn nieuwe lay-out online! De laatste had ik ongeveer 2 jaar geleden online gezet toen ik nét verhuisd was dus ik vond het tijd om Glamourista weer eens helemaal up-to-date te maken en er dit weekend eens voor te gaan zitten. Ook heb ik mijn about me-pagina eens onder handen genomen. Maar nu natuurlijk de hamvraag: wat vinden jullie van de nieuwe look? Nu ikzelf nog 😉 glamourista-nieuwelook

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie August 30, 2015 at 10:47 pm

  Mooi! De combi Goud met magenta/fucsia vind ik erg geslaagd!

  • Reply Glamourista August 31, 2015 at 6:48 pm

   Oh gelukkig, het is een van mijn favoriete combinaties 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  makeupgeek-palette-mac
  Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

  Enkele weken geleden bestelde ik wat oogschaduwen van MakeupGeek.com (bekijk hier mijn MakeupGeek haul): Hou je klaar voor swatches, een...

  Close