Strobing: het nieuwe contouren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Strobing: het nieuwe contouren

July 7, 2015
strobing

Al van strobing gehoord? Op de Amerikaanse beautyblogs is deze make-uptrend van 2015 al wat de klok slaat. Waarom? Wel, het wordt gezien als de opvolger van countouren (yup, binnenkort lopen we niet meer rond met een gecontourd gezicht à la Kim Kardashian – lees hier: contouren zoals Kim Kardashian) maar gaan we eigenlijk vooral voor een heel dewy, glowy look. Ik ben er zelf ook volop mee aan het experimenteren sinds ik een mini strobe cream van MAC heb, en eigenlijk is strobing helemaal geen moeilijke make-up techniek en het is veel sneller klaar dan een potje flink contouren!

Strobing tutorials: hoe moet het?

Deze tutorials op Youtube vond ik zelf eigenlijk de beste. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!

Strobing inspiratie:

strobing-16    

cu

cu

strobing-14   strobing-13 strobing-12 strobing-11 strobing-10 strobing-9 strobing-8 strobing-7 strobing-6 strobing-makeup strobing-5 strobing-4 strobing-3 strobing-2 strobing  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply petra July 7, 2015 at 10:02 pm

  Leuk artikeltje, ik had nog niet echt van de naam gehoord, maar vind het wel een leuke look! Al denk ik niet dat ik mijn bronzers achterwege kan laten 😉

 • Reply Kiss & Make-up July 9, 2015 at 11:12 am

  Waauw, wat een flawless huidjes allemaal! Heel mooi effect bij alle modellen en celebs <3 Ben alleen bang dat dit mijn grove porien te fel zou benadrukken…

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  jarig
  Goede voornemens nu ik 28 ben

  Blah, 28… sinds mijn 25e gaat het ineens veel te snel met dat ouder worden :) Toegegeven, ik vind het...

  Close