Mijn nieuwe favoriete pumps

Mijn nieuwe favoriete pumps

Ik kan amper op platte schoenen lopen, laat ik daar al mee beginnen. Doe mij een paar sneakers aan, en ik waggel door de straten als een eend. Not sexy. Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuw paar mooie pumps om onder jurkjes aan te doen, dus het liefst van al ‘hoge sandaaltjes’ zoals ik die dingen dan noem. Mijn oog viel bijna direct op dit paar van Marian, een schoenenmerk dat ik daarvoor eerlijk gezegd nog niet kende. Mooi blauw, en met een leuke metallic toets. En ook heel fijn: met een plateauzool (stapt een miljoen keer lekkerder). Dit zijn heel snel mijn favoriete schoenen geworden en ik trek ze zelfs regelmatig aan om te gaan dansen (de onderkant is nu wat minder glad gelukkig). Mocht je dus op zoek zijn naar hoge schoenen die wel lekker lopen, ik raad je dit paar zeker aan!   IMG_5150 IMG_5151 En, wat vinden jullie van mijn nieuwe schatjes?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.