Mijn appartementje: juli 2015 apartment tour - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Interieur

Mijn appartementje: juli 2015 apartment tour

July 12, 2015

Als ik een lijstje van FAQ’s hier op Glamourista zou moeten opstellen, zouden het deze vragen zijn:

 • Heb je een vriendje? Maak je eens een video of selfie met hem?
 • Wil je filmpjes maken waarin je salsasteps uitlegt?
 • Hoe zit je appartementje er nu uit?

Ik heb mijn appartement al enkele keren laten zien, maar morgen komt mijn vader het behang (dat op 2 muren zit) erafhalen en komt er nieuw behang op die muren later deze week… En aangezien het mooi weer was en mijn appartementje mooi opgeruimd en proper was, vond ik het tijd voor een échte apartment tour! Een kleine disclaimer: dit was voor mij de eerste keer dat ik een bewegend filmpje met een spiegelreflex opnam, dus sorry… zeker in het begin beweegt het veel (ook al heeft Youtube de beeldstabilisator gebruikt) en bedek ik zelfs eventjes het geluid… oops 🙂 Nog enkele foto’s: IMG_4878 IMG_4879 IMG_4887 IMG_4888 IMG_4891 IMG_4904

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply robin July 12, 2015 at 9:47 pm

  ik zie soms wel is iets op FB langskomen maar je appartement is echt mooi!

 • Reply Nathalie July 14, 2015 at 4:40 pm

  Echt een geweldig tof appartement, heerlijk zoveel ruimte!
  Ben wel benieuwd hoe het er zal uitzien met het nieuwe behang in elk geval!

  • Reply Glamourista July 15, 2015 at 12:57 pm

   Ik ook, vanavond weet ik het normaal gezien 😉

 • Reply Yara July 17, 2015 at 2:02 pm

  Mooie keuken!
  Liefs,
  Yara

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  Strobing: het nieuwe contouren

  Al van strobing gehoord? Op de Amerikaanse beautyblogs is deze make-uptrend van 2015 al wat de klok slaat. Waarom? Wel, het...

  Close