Heerlijk frisse zomerkapsels met een sjaaltje

Feeling hot, hot, hot… maar wat vang je dan in godsnaam aan met je langere haar? Ik heb zelf een bobje en nu het over de 30 graden gaat, ben ik wel op zoek naar kapsels die het mij een beetje frisser maken. Enter leuke kapsels met sjaaltjes! Toegegeven, het gaat eventjes oefenen zijn, maar wat is het leuk! Misschien wel vooral geschikt voor als het weer een tikje kouder is, maar zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Zomerkapsels

kapsel-haarbanden

Een sjaaltje is perfect voor zomerkapsels! En het staat ook nog eens heel erg leuk in natuurlijk gekruld haar! (Wayhome studio via shutterstock)

kapsels-haarband

Dit prachtige okergele sjaaltje steekt zo mooi af tegen haar donkerbruine haarkleur! (De Repente via shutterstock)

 

sjaal-kapsel

Het is zomer! Dus om jouw zomerkapsel helemaal af te maken, kies je gewoon voor een super felgekleurde sjaal! (Claudia K via shutterstock.com)

zomerkapsel-sjaalPrachtige gypsy boho look met een sjaaltje en statement juwelen! Dit maakt je zomerkapsel met sjaaltje pas helemaal af! (coka voor shutterstock)

 

zomerkapsels-sjaaltje

Een sjaaltje in je haar vraagt toch om een vintage look, vind je niet? (Highkey via Shutterstock)

kapsel-haarband haarband-kapsels zomerkapsels-sjaal zomerkapsel-sjaaltje   zomerkapsel zomerkapsels-2016 zomerkapsels-2015     zomerkapsels scarf-hairstyles kapsels-sjaaltjes sjaal-kapsels kapsel-sjaaltje

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
festivalkapsels-lang-haar-4
Festivalkapsels voor dames met lang haar

Festivalkapsels: het festivalseizoen is volop aangebroken en sinds Coachella ben ik helemaal in de ban van wat meer bohémien festivalkapsels....

Close