Coastal Scents Hot Pots wishlist

Kennen jullie Coastal Scents nog? De website waar wij enkele jaren geleden massaal onze 26 palettes etc bestelden? En ons cacaoboter, black soap, kwasten, pigmentpoeders, en oogschaduwpalettes om zelf je oogschaduw te pressen? Wel, zij hebben al enkele jaren ‘hot pots‘: dat zijn oogschaduwen die je zelf in een palette kan steken. Het goede nieuws: ze schijnen (meestal) supergoed te zijn! En ze kosten nog een 2 dollar per stuk. En je kan kiezen uit bijna 400 kleuren. Needless to say… ik heb een flinke wishlist opgesteld! Ik heb alvast enkele kleuren besteld, ik hou jullie op de hoogte! Kijken jullie ondertussen mee naar mijn wishlist? Ik heb niet alles erop durven zetten… ik kwam uit op meer dan 100 hot pots! Je kan ook bij Coastal Scents palettes kopen om ze in te steken én ze passen natuurlijk ook in een Z-palette en in een MAC pro palette (zowel in de oude versies als in de nieuwe). Een kleine tip: vaak zijn de beste en mooiste oogschaduwen uit stock en duurt het heel lang voor ze er weer zijn, ik heb nu een maand zitten wachten op enkele kleuren. Als ze ze in stock hebben, bestel dan snel! Er is ook vaak een 99 cent sale, schrijf je in voor hun nieuwsbrief en je kan deze oogschaduwen kopen aan 99 cent per stuk in de plaats van 1.95 dollar! Scheelt veel als je er ineens veel wilt halen 😉

Coastal Scents hot pots

Deze kleurtjes wil ik zeker bestellen: oatmeal tan (matte), tuscany (matte), burnt umber, wild raisin, maroon berry, midnight rodeo, kokomo cafe, light taupe, coconut husk, harvest brown, barista, new terrain, deep roast, sunset gold (shimmer), peachy copper, earth rose, raisin berry, vintage burgandy, rich walnut, new penny, boca mocha! 1. Sunset Gold sunsetgold_photo 2. Fleshtone fleshtone_photo 3. Tyrian purple tyrianpurple_photo 4. Cherry chocolate cherrychocolate_photo 5. Dark chocolate darkchocolate_photo 6. Mauve mauve_photo_2 7. Camel Taupe cameltaupe_hotpot   8. Ash Grey ashgrey_photo 9. Ashen ashen_photo 10. Golden Sienna goldensienna_hot pot 11. Deep Cider deepcider_photo 12. Burnished Brunette burnished-brunette-hot-pot 13. Kodiak kodiak_photo 14. Thunderous thunderous_photo 15. Chai Spice chaispice_photo 16. Rich Walnut richwalnut_photo 17. Root Beer rootbeer_photo 18. Black Berry blackberry_photo 19. Elven Midnight elvenmidnight_photo 20. Chamois nude chamoisnude_photo 21. timeless taupe timelesstaupe_photo 22. Light taupe lighttaupe_photo 23. Wild raisin wildraisin_photo 24. Kokomo cafe kokomocafe_photo 25. Pale nude palenude_photo 26. light plum lightplum_photo 27. amber bronze amberbronze_photo 28. sunset gold sunsetgold_photo (1) 29. mauve frost mauvefrost_photo 30. Light bronze lightbronze_photo_1 31. New penny newpenny_photo 32. Raisin Berry raisinberry_photo 33. Light Apricot lightapricot_photo 34. Steel grey steelgrey_photo 35. redwood redwood_photo 36. peachy copper peachycopper_photo 37. gypsy silver gypsysilver_photo 38. gypsy stone gypsystone_photo 39. gypsy night gypsynight_photo 40. antique maroon antiquemaroon_photo 41. ash grey ashgrey_photo (1) 42. brownstone brownstone_photo 43. golden sienna goldensienna_photo 44. cherrymoss cherrymoss_photo   45. golden advocado goldenavocado_photo 46. dark goldenrod darkgoldenrod_photo 47. bazaar bazaar_photo 48. rainstorm rainstorm_photo 49. herbal green herbalgreen_photo 50. platinum blue platinumblue_photo 51. laguna green lagunagreen_photo 52. victorian ruby victorianruby_photo 53. earth rose earthrose_photo 54. medieval gold medievalgold_photo 55. Chai spice chaispice_photo (1) 56. caramelized caramelized_photo 57. miami spice miamispice_photo 58. caramel Ice caramelice_photo 59. Amaretto amaretto_photo 60. southernwood southernwood_photo 61. Deep Merlot deepmerlot_photo 62. Pure Bronze purebronze_photo 63. Burnished Wine burnishedwine_photo 64. Victorian pear victorianpear_photo 65. Deep roast deeproast_photo 66. boca Mocha bocamocha_photo 67. Cajun Craze cajuncraze_photo 68. Gunpowder gunpowder_photo 69. Coconut Husk coconuthusk_photo 70. Copperglaze copperglaze_photo 71. Concrete Jungle concretejungle_photo 72. Cocoa Diamond cocoadiamond_photo 73. Maitai maitai_photo 74. Goldmine goldmine_photo  

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_4904
Mijn appartementje: juli 2015 apartment tour

Als ik een lijstje van FAQ's hier op Glamourista zou moeten opstellen, zouden het deze vragen zijn: Heb je een...

Close