Win: Urban Decay Naked on the Run palette - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Win: Urban Decay Naked on the Run palette

June 1, 2015

Deze week (op 6 juni) is Glamourista.nl alweer 6 jaartjes oud… wat groeit mijn liefje toch snel 😉 Bizar eigenlijk… toen ik met mijn blog begon, was ik nog aan het studeren… 6 jaar later ziet mijn leven er hÊÊl anders uit 🙂 Natuurlijk wil ik graag met jullie vieren en dus komen er enkele hele fijne winacties aan. Winactie nummertje 1: dit palette! Ik heb dit palette gekocht in Parijs, maar gebruik hem amper (dusja, het is geen gloednieuw palette)… en dat vind ik zo zonde! De oogschaduw is 3 keer gebruikt, de rest maar 1 keer om te swatchen voor de blog. Vanzelfsprekend is het palette wel volledig ontsmet 🙂 Wil jij graag winnen? Deel dan je favoriete artikel op Facebook en laat me dat eventjes weten in de comments. That’s it 🙂 Ik maak zondagavond de winnaressen/winnaars bekend! urban-decay-naked-on-the-run-palette (2) urban-decay-naked-on-the-run-swatches-2 urban-decay-naked-on-the-run-swatches urban-decay-naked-on-the-run2   urban-decay-naked-on-the-run-palette  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Cute merk: Christofoli

In een lokaal pin-up winkeltje spotte ik dit merk al enkele weken geleden: Christofoli. Superschattige pumps en andere leuke schoenen...

Close