Wanted: MAC palettes

Toen ik net met Glamourista begon, had ik een palette met enkele MAC-oogschaduws (die we toen zelf pressten met de pigments, onder andere) maar met het verstrijken van de tijd vond ik MAC niet zo’n supergeweldig merk meer: er waren andere – budgetvriendelijkere – merken die vaak zelfs betere oogschaduw hadden. Dus verkocht ik mijn oude palette. Ondertussen heb ik een nieuw palette in mijn make-up vanity liggen omdat ik graag een eigen palette wil samenstellen (en van mijn Inglot-palette ben ik niet zo blij, de kleuren passen toch niet zo goed bij mij). En nu komen de twijfels: zou ik gaan voor allemaal MAC-oogschaduws (die ook een flink pak duurder geworden zijn!) of eens een kijkje nemen bij wat goedkopere (en soms betere) merken zoals Make-upgeek waarmee ik mijn palette kan gaan vullen? Anyway: hier alvast wat Pinspiration om bij weg te dromen 😉 mac-palette-nude mac-palette-swatches mac-paarse-blauwe-oogschaduw mac-bestsellers mac-palette-oogschaduw mac-oogschaduwpalette mac-palette-4 mac-palette-samenstellen mac-palette-3 mac-palette-2 mac-palettes-2   palette-mac mac-oogschaduw mac-roze-oogschaduw-neutral mac-neutral-palette mac-swatches-oogschaduw mac-palette mac-cool-palette mac-warm-palette mac-swatches mac-palettes

2 Comments
    1. Ohja, dat vind ik ook een mooie! Vorig weekend in Antwerpen heb ik hem nog gezien in de Pro Store, alleen zitten er voor mij redelijk wat kleuren in die ik niet zou gebruiken, dus liever zelf samenstellen dan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gmail-ongedaan-maken-undo
Gmail undo send: verzenden van mail ongedaan maken

Thank God! Ik ben al jarenlang een fervent gebruikster van Gmail, en nu hebben ze eindelijk een 'undo send'-functie gemaakt...

Close