Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes

IMG_4224

Ladies, let’s talk inlegkruisjes. Bijna iedere vrouw heeft ze wel in haar tas zitten, of er staat een doosje in de badkamer of het toilet. Maar wat maakt een inlegkruisje eigenlijk goed? Best wel belangrijk, toch? Zeker omdat je een inlegkruisje iedere dag draagt om je fris en veilig te voelen. Deze nieuwe inlegkruisjes van Libresse zouden in een string, boxershort en een normaal slipje moeten passen. De laatste dagen ben ik ze natuurlijk uitvoerig aan het testen geweest, passen ze echt in ieder soort slipje? IMG_4201   Wel, ja! Een hele fijne ontdekking, vond ik zelf. Heel fijn om je geen zorgen te hoeven maken of je inlegkruisje wel gaat passen (wardrobe planning voor gevorderden, zeg maar). Ze blijven ook goed plakken (daar falen sommige andere inlegkruisjes nog wel eens. En flink ook!). IMG_4224  

Zelf eens testen?

Zin om deze inlegkruisjes met hun vrolijke verpakking zelf eens te testen? Ik mag 20 verpakkingen weggeven en het enige wat jullie daarvoor moeten doen is hieronder eventjes een comment achterlaten waarom jullie de nieuwe Libresse Multistyle inlegkruisje moeten testen. Makkelijk, toch? Succes, ladies! IMG_4228

Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo's
Retro badpakken: vintage en pinup badmode

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up June 13, 2015 at 11:33 am

  Brrrr krijg huiveringen van eraan te denken, ik kan dat gevoel van een inlegkruisje echt niet vedragen. Tampons 4 life! lol

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  esther-williams-badpak-polkadots
  Retro badpakken: vintage en pinup badmode

  Ben je nog op zoek naar een badpak, maar hou je meer van vintage of pinup badmode? Dan moet je...

  Close