Retro badpakken: vintage en pinup badmode

Retro badpakken: vintage en pinup badmode

Ben je nog op zoek naar een badpak, maar hou je meer van vintage of pinup badmode? Dan moet je deze badpakken zeker eens bekijken! Het grote voordeel van retro badpakken is dat ze meestal erg flatterend staan bij je figuur en flink wat ondersteuning bieden. Ik zocht enkele prachtige fifties badpakken voor jullie uit… benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb er alvast enkele op mijn lijstje staan, maar aangezien ze ongeveer 90 euro per stuk kosten moet ik mijn wishlist tot 1 badpak zien te herleiden… eek! De merken die je hieronder ziet zijn Esther Williams, Bunny, Vintage collectif

Retro badpakken

vintage-badpakken collectif-cloting-vintage-badpak-rood collectif-clothing-badpak-fifties- fifties-badpak-badkleding-esther-williams vintage-badpak-pinup-badpak-esther-williams esther-williams-badpak-groen-vintage-pinup esther-williams-rood-badpak-fifties-pinup esther-williams-badpak-roze-geruit-bb-ruit vintage-badpak-esther-williams-kersjes-cherry esther-williams-swimwear-badpak-fifties-blauw esther-williams-fifties-badpak-polkadots esther-williams-badpak-polkadots

Vintage badpakken

fifties-badpak-pinup-badmode esther-williams-badpakken-zwart-vintage bettie-page-badpak esther-williams-badpak esther-williams-badpak-cherry retro-badpak retro-badpakken pinup-couture-badpak-vintage-retro retro-pinup-badpakken

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. June 12, 2015 / 4:19 pm

    Zitten mooie exemplaren tussen! Ik ben fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *