Retro badpakken: vintage en pinup badmode - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Retro badpakken: vintage en pinup badmode

esther-williams-badpak-polkadots

Ben je nog op zoek naar een badpak, maar hou je meer van vintage of pinup badmode? Dan moet je deze badpakken zeker eens bekijken! Het grote voordeel van retro badpakken is dat ze meestal erg flatterend staan bij je figuur en flink wat ondersteuning bieden. Ik zocht enkele prachtige fifties badpakken voor jullie uit… benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb er alvast enkele op mijn lijstje staan, maar aangezien ze ongeveer 90 euro per stuk kosten moet ik mijn wishlist tot 1 badpak zien te herleiden… eek! De merken die je hieronder ziet zijn Esther Williams, Bunny, Vintage collectif

Retro badpakken

vintage-badpakken collectif-cloting-vintage-badpak-rood collectif-clothing-badpak-fifties- fifties-badpak-badkleding-esther-williams vintage-badpak-pinup-badpak-esther-williams esther-williams-badpak-groen-vintage-pinup esther-williams-rood-badpak-fifties-pinup esther-williams-badpak-roze-geruit-bb-ruit vintage-badpak-esther-williams-kersjes-cherry esther-williams-swimwear-badpak-fifties-blauw esther-williams-fifties-badpak-polkadots esther-williams-badpak-polkadots

Vintage badpakken

fifties-badpak-pinup-badmode esther-williams-badpakken-zwart-vintage bettie-page-badpak esther-williams-badpak esther-williams-badpak-cherry retro-badpak retro-badpakken pinup-couture-badpak-vintage-retro retro-pinup-badpakken

Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes
Haartrend: hair plopping

1 Comment

 • Reply Valerie June 12, 2015 at 4:19 pm

  Zitten mooie exemplaren tussen! Ik ben fan!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  natuurlijk-krulhaar
  Haartrend: hair plopping

  Zin in makkelijk gekruld haar? Dan is deze nieuwe haartrend iets voor jou: hair plopping. Wat is het? Wel, blijkbaar...

  Close